tisdag 12 oktober 2010

Vår son, snart fyra dygn....




Första natten, 6h gammal

Nu är vår lilla älskling tre dygn och lite till. Han äter och äter och sover och sover, men vi märker redan stor skillnad från den ena dagen till den andra. Första dygnet tittade han knappt, andra lite, lite grann och nu i morse, när han vaknade efter god natts sömn var hans ögon vidöppna och nyfikna. Efter det var han vaken i över en timme, hann både bajsa och kissa ner sig, vara hos mamma och pappa och umgås lite med Leo innan han gick till skolan.
Igår var vi på återbesök för att kolla läget. Allt var bara fint! Han hade endast gått ner 100g (de får gå ner upp till 10% av kroppsvikten dvs 420g för hans del...)
Till BB fick mamma köra sin premiärtur med bebis i bilen. Det gick jättebra! Vagnen vi köpte i "drive n push"-syfte, där babyskyddet från bilen klickar i, funkar perfekt! Vi svängde runt inne på Sös utan problem. Riktigt smidigt!

Igår var jag och Ben ute med lillen i bärpåsen. Han var vaken och titta upp lite, kände kylan på nästippen som knappt stack fram, och somnade. Vi gick så långt som till förbi grannen - sen hem ;-)




Tredje dygnet, sover sött


Sover i sin lift 11/10
Tjock, mjuk filt från farmor



Tossor som mormor gjort!



Nalle och tossor från mormor och grandad
Blommor från Faster Ellen och kusinerna Maja och Viktor

2 kommentarer:

  1. Ett enormt STOOORT grattis till dig och er alla!! Du verkar ju må föredömligt bra med promenader och allt och tänk - nu är din underbart söta lill-kille ute!!! Själv är jag nu inne på dag sex över tiden och det känns smått tröstlöst men jag tittar på din blogg och bilderna för att liva upp mig. Igen JÄTTEgrattis och alla lyckönskningar i världen : )

    SvaraRadera
  2. Tack!!! Ja, förutom några mindre krämpor som ett ömt bröst och allmänt trött kropp så mår jag toppen. Men det är nog tack vare att han sover på nätterna. Börjar sjunka in så smått att vi har en liten bebis nu! Nu är det inte många dagar kvar för dig, tänk att för varje dag kommer du närmare och närmare :-)
    Lycka till! Du måste meddela sedan!

    SvaraRadera