onsdag 13 oktober 2010

Dag fem och Leos födelsedag!

Idag är lillen fem dagar! Han ligger just nu och sover efter sitt tredje mål nu på morgonen :-s
Han äter mycket och ofta och det känns... Jag är stel och lite allmänt trött, men sova på natten får vi i alla fall. Det är för tidigt att tala om rutin, men efter en del magproblem på kvällskvisten och en hel del ätande har han somnat vid 23-24 och inte vaknat för mat förrän vid 3.30. Sedan har nästa mattid inträffat ungefär då vi går upp. Det kan man ju inte klaga på!
Tråkigt bara med magen på kvällen. Men antingen är det för att han inte får upp/ut luft eller så är det för att han är hungrig - eller både och! Igår fick han mjölk uppsamlad i flaska innan han somnade och det slank ner på tio sekunder. Med en kubikmeter luft.... Och flaskan ska vara en "kolikflaska"?
Maxime var i alla fall en hjälte som tog han om vår lilla skrikis i 1½h när jag bokstavligen tuppade av av utmattning. Vissa stunder är enorm dränerande, medan andra är helt underbara. Som när han vaknade i morse och tittade på världen, hörde pappas röst och vände sig mot den. Jag längtar efter att han ska börja le. Om en månad kanske....

Leo fyller 10 år idag! Han hade önskat sig ett PSP, en cykel och en telefon för flera tusen.... hm, det blev en cykel med lite tillbehör och en tjock, fin stickad tröja från Zara (just det, jag visade den innan). Han blev i alla fall jätteglad och längtar nog tills skolan är slut så han kan få komma hem och cykla. Han fick cykeln i form av ett par nycklar till låset i ett litet, litet paket och det var ett gulligt ögonblick då han knappt vågade tro att det var sant :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar