onsdag 20 oktober 2010

Oj, länge sedan! Pluttis 12 dagar

Har inte hunnit skriva på flera dagar! Vi har haft fullt upp... Vad har hänt? Jag måste tänka efter, bäst att backa tillbaka i tiden!
Igår åkte vi en runda ner på stan och hämtade ett paket från Maximes syster Vanessa som skickade en massa supergulliga, perfekta små strumpor till vår lille snuttis. Tack, Vanessa! Bilder på pluttisen med strumpor kommer snart! Hennes chef hade även köpt en jättefin fleeceoverall till Lil' M. Thanks for the lovely present Aya! It's perfect! I'll take a few pictures asap of him wearing it. He's going to be so cute! :-)
Sedan köpte vi en bärjal från affären Sigge Och Juno av märket Looma, nämligen en Looma Sino.
Bebis-plutten har provat den en stund igår och en lång stund idag och den funkar jättebra! Han både sov och rapade i den :-)
Annars har vi sovit -lite- och handlat mat, köpt en ny snuttefilt (så nu har vi två olika) från nämligen denna och denna!

Vi fick även ett par pyjamaser till Lille M från min faster och farbror i England. Världens mjukaste bomull, perfekt att sova i! Thanks Cathy and David!

Hm, vad gjorde vi i förrgår? Jo, vi åkte till Vincents kör med fika helt i onödan! En dag varje termin ska man ha med mackor och saft till körkillarna och det var vår tur. Problemet var att det var inställt i måndags för körledaren var i London... Det hade de inte mejlat ut, utan sagt till barnen - och Vincent hade varit sjuk. Så där satt vi med mackor, smör, ost, gurka och saft och väntade helt i onödan. (Med en 10-dagars bebis.) Ja, summan av allt, om man ska se det positivt, var att det gick bra att göra allt vi skulle med vår lille son med oss. Vi är inte bundna till hemmet! :-) Fast det är helt klart mysigast att ligga i sängen när man är liten och hungrig!
Som man är för det mesta!

Ahoj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar